• Funktioneel Naakt

  Theatergroep Funktioneel Naakt is opgericht door Laurens de Groot, Truus de Boer en Remy van Keulen.
  Funktioneel Naakt maakt theater tot op het bot, zoekend naar de essentie van de mens om deze voor het voetlicht te brengen. De voorstellingen van Funktioneel Naakt kenmerken zich door een rauwe, realistische speelstijl en een minimaal gebruik van middelen.

  Solo Camille Claudel

  Versteend Verlangen is een soloperformance, bestaande uit een theatersolo en een reeks korte films over het leven van Camille Claudel.

  Camille Claudel *8-12-1864 19-10-1943 was een Franse beeldend kunstenaar, vooral bekend geworden als minnares van Rodin. Maar ze was zelf een begenadigd beeldhouwer, met een dramatisch levensverhaal.

  In de films en de theatersolo kijkt Camille terug op haar leven, haar worsteling als kunstenaar en de ervaringen met haar familie en vrienden.
  Compilatie van de korte films:
  De volledige reeks films is te zien op https://vimeo.com/truusdeboer

  Met dank aan Erasmus University College (https://www.eur.nl/euc) voor het ter beschikking stellen van de filmlocatie.
  Een aantal repetitie-foto’s en portret:
  Ik ben erg blij dat ze zit waar ze zit; zo kan ze tenminste niemand schade berokkenen. Ik smeek u monsieur, laat haar niet schrijven, aan wie ook; dat ze vergeten mag worden, dat is het beste wat er kan gebeuren.
  – de moeder van Camille aan de directeur van de inrichting waar Camille is opgenomen 1913

  Laurenskerk

  10 september 2010 vond in de Laurenskerk te Rotterdam de opening plaats van de expositie 'Een monument vol verhalen' door ZKH prins Willem Alexander. Het openingsprogramma bestond uit muziek en toneelscenes. Deze lieten een stel zien op cruciale momenten in de geschiedenis van Rotterdam. Met tegenspeler Benjamin Murck.

  De Tien

  April 2010 speelde ik in de theatervoorstelling ‘De Tien Gezworenen’, gebaseerd op de film Twelve Angry Men.
  Stacks Image 226

  Bonheur

  Theaterbedrijf Bonheur is een professioneel Rotterdams theatergezelschap. www.bonheur.nl Ik speelde in de jongerenproductie Kleinkind Gezocht. Bonheur, maart 2009 repetitiefoto's:

  Carthago

  Ik speelde in de Griekse tragedie Carthago van de Delftse Komedie.